Kaybedilen Verilerinizi Ücretsiz Olarak Kurtarmanın En Kolay Yolu: EaseUS Data Recovery Wizard Free

Kaybedilen Verilerinizi Ücretsiz Olarak Kurtarmanın En Kolay Yolu: EaseUS Data Recovery Wizard Free

EaseUS Data Recovery Wizard Free programı ile beraber dizüstü bilgisayarlarınızın yanı sıra çıkarılabilir aygıtlardaki formatlanmış, kaybolmuş ve silinmiş olan verilerinizi kısa sürede kurtarabilirsiniz. Günümüzdeki en iyi ücretsiz veri kurtarma yazılımı olan EaseUS Data Recovery Wizard Free sadece 3 basit aşamalı yöntemiyle verilerinizi tekrar kullanılabilir hale getirmektedir. Programın başlatılmasının ardından tarama sürecine geçilir ve son aşamadaki kurtarma seçeneği ile işlem tamamlanır.

EaseUS Data Recovery Wizard Free Özellikleri

Program ile beraber farklı ortamlarda kaybolan veriler de kurtarılmaktadır. Fotoğrafların yanı sıra müzik, video, e-mail ve silinmiş dosyalara da bu program sayesinde ulaşabilirsiniz. Programın özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Hızlı ve derin taramaa yöntemleri kullanılır
  • Kayıp durumlarına ve desteklenebilen her türlü dosya için uygulanabilir
  • Tarama sonuçları içe ve dışa rahatlıkla aktarılabilir
  • Kurtarma işleminden önce gerçekleştirilen önizleme sayesinde başarılı bir şekilde kullanılabilir.

Hızlı ve derin tarama moduyla çalışan EaseUS Data Recovery Wizard Free, bu konuda oldukça hızlı bir şekilde işlem yapmaktadır. Kayıp durumlarının farklı olmasına bağlı olarak sistem çökmesi, formatlama, silme, bölüm kaybı ya da virüs saldırısı gibi durumlardan kaynaklı bir şekilde tekrar kullanmak istediğiniz verilere ulaşabilirsiniz. Uygulamanın özelliği olan net önizleme seçeneği sayesinde, geri yükleme işlemi gerçekleştirilecek dosyaların genel özellikleri kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sayede daha başarılı ve temiz bir şekilde veri kurtarma sonuçları sağlanabilir.

EaseUS Data Recovery Wizard Free Programının Faydaları

Silinen dosyalar nasıl kurtarılır sorusuyla ilgili olarak, kapsamlı bir veri kurtarma programı olan EaseUS Data, kullanıcıların yanlışlıkla sildiği dosyaları rahatlıkla kurtarabilmektedir. Bunun yanı sıra biçimlendirilmiş kurtarma seçenekleri de kullanıcılarına sunduğu en önemli faydalardandır. Bu sayede bilgisayarınızdaki bir diski biçimlendirmek istediğinizde kaybettiğiniz verileri kurtarabilirsiniz.

Programın kullanıcılarına sunduğu bir diğer fayda ise geri dönüşüm kutusunun boşaltılmasının ardından silinen dosyalara yeniden ulaşabilmesidir. Bu sayede dosya türüne göre filtreleme yapabilir ve kayıp dosya, resim, video ya da fotoğraflarınızı geri alabilirsiniz.

EaseUS Data Recovery Wizard faydalarından sonuncusu ise sabit sürücü hasarlarından etkilenmemesidir. Öncelikle sabit sürücüler bozulduğu zaman erişilemez duruma gelmektedir. Bu program sayesinde sabit sürücüdeki verilere bozulmadan ulaşabilirsiniz.

Yorumları Göster (1)

İlginizi Çekebilir

This website uses cookies.